Bestellingen worden binnen 2 a 3 werkdagen geleverd met postNL

Bruidskapsel & Make-up            

Welkom op deze pagina en uiteraard gefeliciteerd dat jullie gaan trouwen. 

Er komt een hoop kijken op zo een dag al helemaal als het aankomt op de planning van de dag. Ik verzorg voor jou het perfecte Bruidskapsel en de stralende make-up voor de dag.

 

En wat dan mijn allersterkste punt op perfectie na is: ik ben niet zakelijk maar meedenkend met de bruid als het op de planning van JOU dag aankomt. Niet ik als onderneming bepaal waar, wanneer en hoe laat. Nee, jij verteld aan mij wat jou het beste uitkomt! 

Het proefkapsel vind overigens wel plaats bij mijn in de salon omdat we hier kunnen bepalen welke materialen en producten ik mee kan nemen naar de grote dag. 

Je was waarschijnlijk ook op zoek naar foto’s met kapsels op mijn Website? Tja die maak ik te weinig omdat ik met bruidjes bezig ben en het niet vind kunnen om even tussendoor een foto voor de site te gaan maken, maar ik kan je vertellen dat ik ruimschoots ervaren ben. 

Op Google vind u zo veel geweldige kapsels om inspiratie op te doen! Uiteraard geef ik ten aller tijden mijn advies over bijvoorbeeld: je draagt je haar altijd los, dan is het ook belangrijk dat we dat zo houden maar dan perfect en in bruidsstijl zonder dat jij je zelf niet voelt of de speldjes prikken te veel in je hoofd. Gaat het die dag heel hard waaien, dan is het wel belangrijk om het haar stevig op te steken. 

Mijn specialisme is nonchalant opsteken met een wouw factor. Dit is niet geheel onbelangrijk om te weten want elke kapster kan opsteken maar ze hebben allemaal een eigen stijl en die moet jou aanstaan om een match te hebben. 

Ook de make-up is zeer belangrijk op de dag omdat deze niet mag uitlopen of vlekken en te veel make-up is echt zonde. Uiteindelijk willen ze jou zien en niet dat ze je niet herkennen, maar gewoon op je mooist! Voor de make-up regel ik een visagiste voor je die hierin gespecialiseerd is. Ondanks dat ik hiervoor ook een opleiding gedaan heb behoord dit niet tot mijn expertise.  

Ik werk uitsluitend met de beste materialen en nieuwste producten van hoog segment en zal er alles aan doen dat jij tevreden zult zijn. 

Op de dag van de proef komt u bij ons in de salon te Purmerland. Op de trouwdag zelf mag jij bepalen of je het liever aan huis wilt of heerlijk naar de salon komt.

Tarieven: 

  • Alleen bruidskapsel incl proef  € 250,-
  • Alleen Bruids make-up  incl proef  € 145,-
  • Bruidskapsel & Make-up  € 375,- 
  • Bruidsgast/en haar € 45,-
  • Bruids gast make-up € 45,-

Ik werk samen met een geweldige visagiste op het gebied van bruids make-up! Tijdens de proef behandeling dient een aanbetaling van € 100,- te worden voldaan.

Uiteraard zit bij een bruidskapsel alles inbegrepen (proefkapsel, alle producten en benodigdheden en uiteraard een tijdstip naar wens voor de grote dag).