Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Identiteit

Dit zijn de algemene voorwaarden van Janny de Lange. Statutair gevestigd aan de Purmerland 80a, 1451mg Purmerland in Nederland. Janny de Lange is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam

Artikel 2 – Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant worden geplaatst bij Haar Cadeau.. Door het plaatsen van een bestelling op www.jannydelange.nl accepteert de klant gebonden te zijn aan de algemene voorwaarden van Janny de Lange. Bestellingen geplaatst door personen jonger dan achttien (14) jaar worden niet in behandeling genomen.

Artikel 3 – Aanbod

Janny de Lange biedt geen garantie dat de website te allen tijde bijgewerkt is. Janny de Lange behoudt zich het recht voor de inhoud van de website te allen tijde te wijzigen. Janny de Lange doet er alles aan wat redelijkerwijs mogelijk is om de eigenschappen van de artikelen, waaronder de kleuren, zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. De kleur die de klant ziet is afhankelijk van zijn (mobiele) apparaat. Janny de Lange kan niet garanderen dat dit (mobiele) apparaat de kleuren op de juiste wijze weergeeft.

Artikel 4 – Prijs, verzendkosten en betaalwijzen

De prijzen die staan vermeld op www.jannydelange.nl zijn inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Janny de Lange accepteert betalingen via iDeal, PayPal, Visa of Mastercard.

Artikel 5 – Levering

Janny de Lange verzendt alleen binnen Nederland. Alle artikelen worden verstuurd in samenwerking met PostNL. Bestellingen worden na succesvolle betaling binnen één tot drie werkdagen aan de klant geleverd. Vertraging van de levering kan zich voordoen. Omdat Janny de Lange afhankelijk is van partners voor de levering van haar artikelen kan Janny de Lange niet aansprakelijk worden gehouden voor deze vertraging. Janny de Lange is niet verantwoordelijk voor mislukte leveringen als gevolg van het feit dat de ontvanger niet aanwezig was op het opgegeven adres op het moment van bezorging, verslechterde productkwaliteit als gevolg van het opgeven van een verkeerd bezorgadres, verslechterde productkwaliteit als gevolg van onjuist handelen van de ontvanger.

Artikel 6 – Herroepingsrecht

Wanneer de klant gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht, meldt hij dit binnen de bedenktermijn op de juiste manier aan Janny de Lange. De klant heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De klant heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De klant krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De klant stuurt het artikel terug met alle geleverde toebehoren, in ongebruikte conditie en conform de door Janny de Lange. verstrekte instructies. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Artikel 7 – Intellectueel eigendom

De website www.JannydeLange.nl en al zijn subdomeinen zijn onderdeel van het intellectueel eigendom van Janny de Lange. Ieder gebruik van www.jannydelange.nl of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Janny de Lange.

Artikel 8 – Privacy

Persoonlijke informatie wordt opgeslagen en gebruikt voor de levering van de bestelling van de klant. Met persoonlijke informatie wordt zorgvuldig omgegaan. Persoonlijke informatie zal nooit worden gedeeld met derden. Vind meer informatie in onze privacy policy.

Artikel 9 – Aansprakelijkheid

Janny de Lange is niet aansprakelijk voor de schade veroorzaakt door gebruik van het artikel. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door een nalaten van Janny de Lange. De totale aansprakelijkheid van Janny de Lange jegens de klant voor schade die is ontstaan op grond van de bestelling van de klant op www.jannydelange.nl is beperkt tot het bedrag van het bestelde en betaalde artikel.