Hier vindt je de beste producten voor de man met echt heerlijke mannelijke geuren eraan waardoor jij je onweerstaanbaar voelt! 

REINFORCING SHAMPOO FOR MAN

ACTIEVE INGREDIËNTEN Cafeïne, taurine, een mengsel van apigenine en oleanolzuur

VERSTERKING VAN SHAMPOO VOOR HAAR. Geformuleerd met kostbare activa die op verschillende fronten kunnen werken: CAFFEINE reactiveert de circulatie en stimuleert zo de haarbol die nieuwe energie vindt ; TAURINE voedt het haar bij de wortel ; APIGENINA verbetertde microcirculatie; OLEANOLINEZUUR remt het enzym dat verantwoordelijk is voor haarverlies.

GEBRUIKSAANWIJZING: breng de juiste hoeveelheid product aan op vochtig haar, emulgeer en laat het een paar minuten inwerken en spoel het daarna grondig uit. pH 5,5

Inhoud: 200 ML 

REINFORCING LOTION

€ 14,50

REINFORCING LOTION

€ 14,50

MADE 4 MAN | MAN LINE

REINFORCING LOTION VOOR HET HAAR


ACTIEVE INGREDIËNTEN

Cafeïne, taurine, een mengsel van apigenine en oleanolzuur

BESCHRIJVING

VERSTERKING VAN LOTION VOOR HAAR bijzonder effectief dankzij de aanwezigheid van belangrijke actieve ingrediënten die verschillende voordelen kunnen brengen: CAFFEINE reactiveert de bloedsomloop en stimuleert zo de haarbol die nieuwe energie vindt ; TAURINE voedt het haar bij de wortel ; APIGENINA verbetert de microcirculatie ; OLEANOLINEZUUR remt het enzym dat verantwoordelijk is voor haarverlies .

GEBRUIKSAANWIJZING: dagelijks de juiste hoeveelheid product op de huid aanbrengen, een lichte massage aanbrengen om absorptie te bevorderen.

●NIET SPOELEN.

Inhoud: 125 ML 

AFTER SHAVE

€ 18,50

AFTER SHAVE

€ 18,50

GEMAAKT VOOR MANNEN | MAN LINE

VERZORGENDE AFTER SHAVE

DERMATOLOGISCH GETEST


ACTIEVE INGREDIËNTEN

Met Frans eiken extract, een mix van micronutriënten, aloë vera.

BESCHRIJVING

VERZORGDE AFTERSHAVE ideaal voor de gevoelige huid . De FRENCH OAK EXTRACT, L'ALOE en de MICRONUTRIENT BLEND in de formule spelen een belangrijke hydraterende, kalmerende en anti-veroudering ingrediënten.

BEVAT GEEN ALCOHOL . DERMATOLOGISCH GETEST. pH 5,5

HOE TE GEBRUIKEN: onmiddellijk aanbrengen na het scheren op een schone, droge huid.

Tip: 
Na het aanbrengen van de Lenitive After Shave, wikkel het gezicht in een koele doek en laat het een paar minuten zitten. Dit ontspant de huid en voorkomt eventuele (soms pijnlijke) droogheid die kan optreden na het scheren. 


Inhoud: 
150 ML 

laatste items

FIBER WAX

€ 15,50
laatste items

FIBER WAX

€ 15,50

FIBER WAX
Hoge hold met een mat effect voor structuur en vorm, voor een nette, maar natuurlijke uitstraling. Met een geweldige heren geur!

Inhoud: 100ml

Shaving gel

€ 17,00

Shaving gel

€ 17,00

Shaving gel
Nauwkeurige scheergel die een nauwere scheerbeurt mogelijk maakt op moeilijk bereikbare plaatsen (nek, baardcontouren, kotlets) waar de huid meestal gevoeliger is. De samenwerking tussen de hydraterende en gladmakende eigenschappen van de Franse eikenextracten en de mix van micronutriënten hydrateert en maakt de huid elastischer. Ideale eigenschappen dat er geen onaangename irritaties zijn (scheerbrand).

HAIR EN BEARD SHAMPOO

met Frans eiken extract, waardevolle ingrediënten met hydraterende, verzachtende anti-veroudert effect. Verrijkt met een mix van zeer revitaliserende micronutriënten, speciaal ontwikkeld voor mannen. Reinigt de huid en follikelflora met behoud van de hydro-lipidenbalans. Voorkomt scheerbrand en irritatie. Ideaal voor dagelijks gebruik.

laatste

BEARD OIL

€ 14,75 € 10,00
laatste

BEARD OIL

€ 14,75 € 10,00

BEARD OIL

gebaseerd op extracten van Franse eik, amandelolie, vlas en vitamine E, heeft een hoge hydraterende en antioxiderende formule. Diep voedende baardolie. Maakt zelfs de dikste en zwaarste snorharen los en maakt ze zacht, soepel en glanzend.

inhoud 70 ML

NU IN NIEUWE VERPAKKING!!