Bestellingen worden binnen 2 a 3 werkdagen geleverd met postNL

Vorige week woensdag mijn eerste scoopdag gehad waar de hoofdhuid specialist van Mediceuticals bij was en echt veel mensen kunnen helpen waar er al een aantal zijn die nu al verbetering merken aan hun haar of hoofdhuid probleem, ik had het in de middag gepost waarna ik een telefoontje kreeg van een moeder in paniek en vroeg of ik wellicht wat voor haar kon betekenen, hieronder vertel ik mijn verhaal:

Haar dochter van 10 jaar word sinds begin april kaal bovenop de hoofd (zie foto) en bij der slapen. Ze is hiervoor naar de huisarts en dermatoloog geweest en die dachten waarschijnlijk dat het een schimmel was waardoor ze hormoonzalf en alles kreeg, de moeder wou uiteraard (zoals een topmoeder is) zo snel mogelijk van het probleem af en greep alles aan ongeacht de kosten wat ze kon doen om haar dochter zo snel mogelijk te helpen.
Zo is ze naar een natuurgeneeskunde gegaan en kreeg daar vitamine supplementen en wel 12 stuks per dag wat ze moest slikken.
Toen ze mij in paniek belden dacht ik: jeetje zo heftig, ik wil er gerust naar kijken en hoop dat ik een oplossing kan bieden maar weet niet of ik hier kundig genoeg voor ben aangezien ik dit pas geleerd heb en nog geen heftige dingen heb meegemaakt die ik in me eentje moest bestuderen en of analyseren dit heb ik haar uiteraard van te voren gemeld.
Voor ze kwam heb ik het verhaal overlegd met de hoofdhuidspecialist van Mediceuticals en hij vertelde me dat dit weinig voorkomt en uniek is om meteen al mee te maken. Ik heb de volgende dag de dochter laten komen en ben zelfstandig en rustig haar hoofdhuid met de camera gaan bestuderen die de hoofdhuid tot wel 200x vergroot, van wat ik direct kon zien was een slijmerige substantie van de hormoonzalf, veel afgebroken haren die mijn aandacht trokken en een hoofdhuid die er mooi roze uitzag zoals het hoort, ik zal geen gekke dingen of schilfers wat het mogelijk kon veroorzaken.

Vervolgens ben ik het haar gaan wassen met een eerste behandeling die 100% veilig te gebruiken is bij kinderen en ooo baby’s, daarna gedroogd en weer opnieuw de camera erbij gehaald.
ik zag een schone hoofdhuid met mooie kommetjes om de haren en een goede doorbloeding van de hoofdhuid, niks wat vreemd was het was gezond, de haren waar mijn aandacht steeds heen ging vond ik vreemd afgebroken (net alsof je een touwtje stuk trekt en dat die draadjes wat wijt blijven staan).
Op dat moment heb ik producten geadviseerd die volkomen veilig zijn en de mogelijke afwijking van de pH waarde weer op pijl brengen en zorgen dat de haargroei gestimuleerd word en de hoofdhuid in optimale gezondheid is.
Nadat ze weg waren bleef ik malen en malen want wou zo graag helpen maar ik ben geen arts of dermatoloog, wel had ik gezegd dat de vitamine pillen 12 per dag echt veel te veel is en ze de hormooncreme naar mijn mening niet meer moest gebruiken want het was geen schimmel, infectie, seborisch eczeem of psoriasis.
Uiteindelijk ben ik de haarziekte trichotillomanie gaan opzoeken, dit is een vorm van het zelf uittrekken van het haar en na wat ik zag op de camera beelden zou dit het moeten zijn.

Ik heb de moeder een bericht gestuurd met de vraag of er erg veel stres is in het gezin, waarop de moeder kon beantwoorden dat daar nog wel wat gaande was, dit bevestigde nog meer het ziekte beeld waar ik aan dacht. Ik heb het haar verteld waar ik aan dacht en gevraagd of zei het wil observeren zonder er met haar dochter verder over te hebben want ze had het een paar keer gevraagd aan haar dochter of ze zelf haren eruit trok en der dochter antwoorde: nee. Ik heb gevraagd of ze in de ochtend het bed wil controleren op losse haarplukken en of ze het aan de juf wil vragen dit te observeren.
Na een dag of 2 werd ik gebeld dat er een behoorlijke haardot vlak achter der bed verstopt lag en heeft de moeder met haar gesproken, het is zo moeilijk voor de moeder die er alles aan wil doen haar dochter te helpen en voor de dochter heel lastig om toe te geven maar na een flink gesprek heeft de dochter toegegeven het echt zelf te doen🥺 super trots op haar dat ze toch eerlijk is uiteindelijk!
En heel fijn dat het dus niks ergs is kwa andere aandoeningen.
Vandaag heeft ze de aangebroken producten hier gratis omgeruild zodat we de haargroei kunnen stimuleren om zo snel mogelijk op een gezonde manier het haar terug te krijgen🙏🏼 wens hun alles succes en hoop dat ze dit niet meer zal gaan doen🤞🏼

Ook best trots op mezelf dat ik hierachter kon komen en bizar dat ze artsen gewoon makkelijk van iemand willen afkomen en meteen hormoonzalf meegeven zonder enig onderzoek en een natuurgeneeskunde meteen 12 pillen per dag adviseerde (naar mijn mening kun je bij een kind met 12 verschillende pillen 💊 ook niet echt goed doen)

Ik ben blij dat ik mocht en kon helpen dit maakt mijn werk zo mooi🥰🤩🥰


Vandaag 10 mei 2023 had ik de hoofdhuidspecialist van Mediceuticals op bezoek in de salon om mij alles te leren met de mediscoop waardoor ik de hoofdhuid met wel 200x kan vergroten, dit was reuze interessant en super leerzaam. Ook hebben we bij alle klanten een eerste behandeling uitgevoerd nadat we eerst uitgebreid de hoofdhuid geanalyseerd hadden en ik hoop heel erg dat iedereen die er vandaag bij was er baat bij gaat hebben of de problemen zelfs volledig weg zullen zijn. Over 2 weken zie ik iedereen weer terug om de hoofdhuid nogmaals te analyseren en kijk er nu al naar uit want alle verhalen van mensen waarvan ik weet dat ze het al langere tijd gebruiken zijn lovend hoop veel mensen te kunnen helpen met deze methode


23 maart 2023  Zojuist is de vertegenwoordiger van mediceuticals bij mijn in de salon geweest, dit bedrijf is zeer gespecialiseerd in haar & hoofdhuidproblemen zoals eczeem, psoriasis, droge hoofdhuid, roos, haar verlies/ dunner wordend haar van zowel dames als heren, fijn en futloos haar of snel vet wordend haar. Maar zeker ook voor mensen die te maken hebben met haarproblemen bij chemo therapie. Het is een waanzinnig product en ik zal zeer kundig worden opgeleid door ze!

Het kost even tijd en investering maar binnenkort is het dan ook beschikbaar in de salon en kan ik met een mediscope tot wel 200x de hoofdhuid en het haar vergroot zien en problemen verminderen of zelfs oplossen na behandeling met deze producten. De resultaten zullen verbluffend zijn! Vanaf april zijn de producten bij mij in de salon beschikbaar en ga ik naar Breukelen om training te volgen en kennis op te doen om mij te kunnen specialiseren in haar en hoofdhuidproblemen. hierna komt er een specialist in de salon om mediscope training van de camera te geven om zo exact te kunnen weten wat er op de huid of in het haar gebeurt en te weten wat het exacte behandel/herstel plan zal worden. Ik heb er zin in!


Yes! van 3 tot en met 6 september 2023 reis ik voor mijn werk naar het prachtige Italië 🇮🇹 om weer extra vakkennis op te doen, veel te zien en te leren voor mijn werk en uiteraard hoort daar een stukje ontspanning bij😎 ik heb er zin in!!🤩


5 februari 2023 NIEUW IN DE SALON

HAARSTOMER:

-Zorgt ervoor dat de haarschubben volledig opengaan staan waardoor de treatment optimaal resultaat geeft.

-warmte en de rode lamp stimuleert de haargroei

-vocht regulerend

-goed voor de bloedsomloop

-de ozon zorgt voor de antibacteriële werking om de hoofdhuid te verzorgen en roos en andere invloeden te vernietigen.