• Bestel hier ook professionele producten voor het haar!
  • Levering 2 a 3 werkdagen

Workshop vlechten:

​Bij Janny de Lange kan je ook workshops volgen om te leren vlechten. Er zijn 2 mogelijkheden: een workshop om de beginner te leren en een workshop voor basis.

Hou je van vlechten en wil je het graag leren of de technieken verder uitbreiden? Dan is een workshop echt iets voor jou! Je kunt eindeloos variëren als je de technieken eenmaal beheerst. Met een workshop werk ik in kleine groepen zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en aan het eind van de workshop ook kan vlechten. Het advies is om daarna te blijven vlechten zodat het steeds makkelijker gaat en dan ook steeds leuker gaat worden om zelf nieuwe creaties te bedenken.
                                       


Workshop: "basis vlechttechnieken" 

We behandelen verschillende basistechnieken van de gewone vlecht, inside vlecht, outside vlecht, vissengraat. Deze workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 8 personen.

 

Workshop: "vlechten verder ontwikkelen"

Tijdens deze workshop gaan we wat dieper in op de vlechttechnieken en op welke manieren je deze kan toepassen. O.a. gaan we aan de slag met de watervalvlecht, haarbandvlecht, diagonaal invlechten op verschillende manieren, hartjes maken en bijbehorende tips en tricks. Deze workshop wordt gegeven aan min. 4 en max. 8 personen.

De kosten van een workshop bedragen 27,50 euro p.p. (kan contant/ per pin worden voldaan)
De prijs is inclusief het gebruik van een oefenhoofd, kammen, elastiekjes enz. Alle benodigdheden voor de workshop zijn in bruikleen.
Duur v.d. workshop is max. 2,5 a 3 uur en de locatie is in Purmerland (Gemeente Landsmeer)
Zelf een model meenemen mag natuurlijk ook, maar bedenk wel dat het model zo'n 2,5 uur moet stilzitten.
Drankjes worden verzorgd tijdens de workshop.

De data waarop de workshops staan ingepland komen onderaan deze pagina te staan en op de Facebookpagina van Janny de Lange (als je deze liked, krijg je vanzelf bericht als er weer nieuwe workshops gepland staan)
Voor het aanmelden van een workshop kun je reageren via Facebook of een bericht via de contactpagina / website sturen.

contact formulier