Bestellingen worden binnen 2 a 3 werkdagen geleverd met postNL

Workshop vlechten:

​Bij Janny de Lange kan je ook workshops volgen om te leren vlechten.

Wil je graag leren of de technieken beter beheersen? Dan is een vlecht-workshop echt iets voor jou! Je kunt eindeloos variëren als je de technieken eenmaal beheerst. Met een workshop werk ik in kleine groepen zodat iedereen persoonlijke aandacht krijgt en aan het eind van de workshop ook echt zelfstandig kunt vlechten. Het advies is om daarna te blijven vlechten zodat het steeds makkelijker gaat en dan ook steeds leuker gaat worden om zelf nieuwe creaties te bedenken.
                                       

 

Workshop: "basis vlechttechnieken" 
We behandelen verschillende basistechnieken van de gewone vlecht, inside vlecht, outside vlecht, vissengraat. 

 

Workshop: "vlechten verder ontwikkelen"
Tijdens deze workshop gaan we wat dieper in op de vlechttechnieken en op welke manieren je deze kan toepassen. O.a. gaan we aan de slag met de watervalvlecht, haarbandvlecht, diagonaal invlechten op verschillende manieren, hartjes maken en bijbehorende tips en tricks.


De kosten van een workshop bedragen €30,- euro p.p. 
De prijs is inclusief het gebruik van een oefenhoofd, kammen, elastiekjes enz. Alle benodigdheden voor de workshop zijn in bruikleen.


Duur v.d. workshop is 2,5 uur en de locatie is in Purmerland 80a (Gemeente Landsmeer) parkeren op eigenterrein is mogelijk, wel vragen we jullie zover mogelijk naar voren te rijden zodat iedereen zijn auto kwijt kan. 

Zelf een model meenemen mag natuurlijk ook, maar bedenk wel dat het model zo'n 2,5 uur moet stilzitten.
Koffie en thee worden verzorgd tijdens de workshop.

De data waarop de workshops staan ingepland komen onderaan deze pagina te staan en op de Facebookpagina van Janny de Lange 


Voor het aanmelden van een workshop kun je hieronder zodra er nieuwe datums staan. 

De allerlaatste vlechtcursus!

Vlechtcursus 18 april 20.15 uur

€ 30,00
De allerlaatste vlechtcursus!

Vlechtcursus 18 april 20.15 uur

€ 30,00

basis vlechttechnieken

Kleine groepjes Max 5 personen

Locatie Purmerland 80a in Purmerland (parkeren kan op eigenterein, wel vragen wij u de auto zo ver mogelijk naar voren te zetten waardoor er voor andere ook plek is)