Uitverkocht

Castor olie 100ml

€ 16,99
Uitverkocht

Castor olie 100ml

€ 16,99

Castor olie is een plantaardige olie en wordt gemaakt van de bonen die van de Ricinus Communis plant afkomstig zijn. Deze olie is afkomstig van India en wordt ook wel wonderboomolie genoemd. De olie is te gebruiken voor het haar en de huid, maar ook als serum voor de wimpers en de wenkbrauwen. Castor olie heeft een reinigende en verzorgende werking op het haar en de huid. De olie zorgt ervoor dat het haar voller wordt en minder snel afbreekt. Castor olie geeft het haar volume en een mooie glans. Voor mannen is castor olie ook goed voor de baard. De olie heeft een voedende werking en zorgt voor een egale groei van de baard. Verder wordt castor olie ook als massageolie gebruikt om de bloedsomloop van de spieren te verbeteren.

Castor olie bevat omega 6 en 9 die een belangrijke rol hebben bij het hydrateren van het haar en de huid. Ook bevat castor olie vitamine E, wat een goede werking heeft op het haar en de huid.

hoe te gebruiken:

Castor olie kan je gelijk aanbrengen op de huid en het gezicht. Mocht je de olie troebel ervaren, kan je castor olie mengen met jojoba olie. Gebruik castor olie als serum of masker voor het haar. Breng de olie aan en laat het intrekken. Het advies is, om de olie niet vaker dan één keer per dag aan te brengen op de huid.

Voor het gebruik van de olie op de wimpers en de wenkbrauwen is het advies dit met een wattenstaafje te doen. Zorg bij het aanbrengen voor een goede verdeling van de castor olie op de wimpers en de wenkbrauwen.

Argan olie 100ml

€ 29,99

Argan olie 100ml

€ 29,99

De pure argan olie van ChayPure is 100% biologisch en koudgeperst. De argan olie is zeer populair en afkomstig uit het zuidwesten van Marokko. De arganboom groeit enkel in Marokko en wordt ook wel ´Marokkaans goud´ genoemd. Argan olie heeft een voedende en hydraterende werking op de huid en het haar. De olie bevat diverse vitaminen, mineralen en vetzuren die een positieve werking hebben op de huid, het haar en de nagels. Ook is de olie zacht en voelt de argan olie niet vet aan op de huid en het haar.

De olie is geschikt voor alle huidtype en heeft een positieve werking bij een droge huid. Door de herstellende werking van de argan olie, is de olie ook goed te gebruiken tegen rimpels. Het gebruik van de olie kan ervoor zorgen dat het verouderingsproces wordt vertraagd. De olie heeft een ontstekingsremmende werking en is geschikt voor mensen met acne en eczeem.

Hoe te gebruiken:

Breng de olie aan op je vingertoppen. Masseer vervolgens de olie tussen je handpalmen en breng de olie aan op het gezicht of op de huid. De argan olie is zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken voor je dagelijkse verzorgingsroutine.

Gebruik de olie ook als haarmasker, haarserum en voor de nagels. De olie is enkel voor uitwendig gebruik.

Jojoba olie 100ml

€ 19,99

Jojoba olie 100ml

€ 19,99

Jojoba olie wordt gemaakt uit de zaden van de Jojoba struik. De natuurlijke olie is te gebruiken voor elk huidtype en heeft een voedende werking voor de huid en het haar. Jojoba olie heeft een genezende eigenschap en een hydraterende werking op de huid en het haar. Dit wondermiddel heeft een positieve werking bij acne, droge huid en helpt beschadigd haar herstellen. Jojoba is een lichte olie en wordt makkelijk opgenomen in de huid en het haar. Jojoba olie is zacht en voelt niet vet aan op de huid en het haar.

Jojoba olie bevat de vitaminen B, C en E. De vitaminen C en E zorgen voor een sneller herstel van de huid. Door de herstelde werking van jojoba olie, is de olie ook goed te gebruiken tegen rimpels. Jojoba olie helpt namelijk het verouderingsproces vertragen.

Hoe te gebruiken: 

Je kunt de jojoba olie direct aanbrengen op de huid en het haar, maar ook eventueel mengen met een ander product. Gebruik de olie als serum of masker voor het haar. Voor mannen heeft de jojoba olie een stimulerende werking voor de baardgroei.

De jojoba olie is zowel in de ochtend als in de avond te gebruiken voor je verzorgingsroutine. Doe een aantal druppels olie op je vingertopper. Masseer vervolgens de olie tussen je handpalmen en breng de olie aan op het gezicht of de huid.